Een iPhone hoesje koop je niet alleen omdat het jouw dierbare telefoon beschermd, het is een waar modeaccessoire geworden. Natuurlijk wil jij een iPhone case hebben die bij jouw persoonlijkheid past, maar welke is dat? Ga je voor stippen, een grappige cartoon of toch voor die ene cover dat op een cassettebandje lijkt? Laat je inspireren door deze celebs die allemaal een case hebben die uitstekend bij hun identiteit past.

Zooey Deschanel
Zoet en meisjesachtig, dat is actrice/zangeres Zooey Deschanel. De New Girl-ster zien we daarom vaak lopen met een vrolijk printje op haar smartphone. Stippen, streepjes en hartjes passen allemaal uitstekend bij meiden die zich net zoals Zooey vrolijk en girly voelen.

Zach Galifianakis
Ware grappenmakers à la Hang Over-acteur Zach Galafianakas hebben een case die mensen aan het lachen maakt. Denk hierbij vooral aan grote plastic covers die op ouderwetse telefoons lijken, nep oren en waarop je legoblokjes kan vastklikken.

Vanessa Hudgens
De Bohémian Queen van Hollywood heeft natuurlijk een telefoon die bij haar hippie-imago past. Als jij je net zoals Vanessa Hudgens behoorlijk hippiechique voelt, doe dan een case met tribal-, veertjes- of waterverfprintjes om jouw mobiel.

Jared Leto
Je wilt het zelf waarschijnlijk niet toegeven, maar wanneer jij een hipster bent, heb jij net zoals Jared Leto een smartphone case die een beetje nerdy, maar daarom ook cool is. Denk hierbij aan retro telefoonaccessoires zoals casejes die op een oude Gameboy of een cassettebandje lijken.

Kendall Jenner
Een echte fashionista heeft iedere dag een ander hoesje om haar telefoon. De kleur van jouw gsm past bij de kleur van jouw schoenen/ogen/of welke tint of print er op dat moment in de mode is. Het is belangrijk dat jouw telefoon er goed uitziet, want zodra je een spiegelselfie maakt wil je natuurlijk niet dat de kleur van jouw mobiel niet bij de rest van jouw ensemble past.

Robert Downey Junior
Mocht jij net zoals Ironman een spannend en avontuurlijk leven hebben, dan heb wil je natuurlijk dat jouw mobiel veilig is van water en alle andere elementen die jouw telefoon kunnen aantasten. Een water- en shockproofhoesje zijn perfect voor de extreme sporters en de dare devils onder ons.
Rihanna

Ruige en uitdagende chicks zoals Rihanna hebben natuurlijk geen Hello Kitty case, maar een latex glibberhoesje. Mocht dit materiaal toch iets te ver gaan voor jou, dan volstaat een gewone zwarte cover in principe ook.

George Clooney
Wanneer jij net zo charmant en zelfverzekerd als George Clooney/Brad Pitt/Daniel Craig bent, dan doe je er goed aan om een leren hoes aan te schaffen. Een echt leren iPhone cover past uitstekend bij een gentleman.

Met zo’n groot aanbod van iPhone hoesjes is het soms moeilijk om er een uit te kiezen. Laat je niet verleiden door wat er op dit moment in de mode is, maar kies er een uit die écht bij je persoonlijkheid past. Of je nu meisjesachtig, hippie of hipster bent, voor iedere smartphone is er een geschikte cover te vinden.