iphone5bannerDe iPhone 5 beschikt over een A6 processor. Deze processor is twee keer sneller dan zijn voorganger en wordt ondersteund door 1GB met een snelheid van 1,2 GHz, het besturingssysteem iOS 6 werkt hiermee beter dan ooit. Het Retinascherm is 4-inch groot met een resolutie van 1136 x 640 pixels, het beeld is haarscherp. De benodigde simkaart voor de iPhone 5 is de nano-simkaart. Voor de iPhone 4 is een microsim benodigd. De nano-simkaart is nog kleiner en zal niet inleveren op kwaliteit.

Er is bij een iPhone 5 keuze uit een opslagcapaciteit van 16, 32 of 64 GB. Er zal altijd genoeg ruimte zijn voor vele apps uit de Appstore. Het toestel beschikt over een 8 megapixel full-HD camera aan de achterkant. Deze camera schiet haarscherpe foto’s en is in staat om 1080P full-HD video’s op te nemen. Aan de voorkant van het toestel zit een 1,2 megapixel HD- camera. De accu van de iPhone 5 is een Li-Po exemplaar. Dit exemplaar kan 8 uur gebruikstijd aan en kan zo’n 225 uur stand-by staan. In de iPhone zit een Lightning-dock connector waar een 8-pins connector op aan kan worden gesloten. Deze 8-pins connector is een stuk kleiner dan de 30-pins connector die we gewend zijn. De adapter is volgens Apple een stuk duurzamer.

Ben je niet tevreden omtrent de specificaties van de iPhone 5. Je kan de iPhone 5 verkopen en gaan voor het laatst model van Apple. Het laatst uitgebrachte model is momenteel de iPhone 6. Je kan via ons gewoon naar een aanbieder en dan de iPhone 6 aanbieding pakken die bij je past.