Veel mensen beschikken tegenwoordig over een iPhone. Het is naast de toestellen van Samsung het meest verkochte smartphone merk van de afgelopen jaren. Het gaat dan met name om de toestellen als iPhone 4, 4S, 5 en 5S. De iPhone 5C die vorig jaar september op de markt gebracht werd was niet echt een succes. De productie is inmiddels stilgezet vanwege tegenvallende verkopen.

Nieuwste iPhone
Van alle mensen die het afgelopen jaar een nieuwe toestel gekocht heeft heeft het merendeel verstandig een bescherming gekocht voor zijn/haar smartphone. Zo hebben de meeste mensen gekozen voor een smartphone screenprotector, een lerenhoesje of een rubberen beschermcase. In de afgelopen jaren hebben veel mensen geleerd van het feit dat smartphones, tablets en phablets erg kwetsbaar zijn en de reparaties erg duur zijn.

Oude iPhones
Bij de voorgaande toestellen moesten veel mensen namelijk nog leren omgaan met een smartphone met touchscreen. Ze wisten vaak ook niet dat de touchscreens van de smartphones zo kwetsbaar waren. Dit resulteerde dus in veel reparaties en liepen de kosten voor veel mensen hoog op.

Conclusie
Heb je nog een nieuwe smartphone of tablet gekocht? Wees dan verstandig en kies voor bescherming! Het is zo zonde om veel geld uit te geven aan een dure reparatie als je voor enkele euro’s al een screenprotector of een hoesje kunt kopen. Deze producten kunnen een peperdure reparatie voorkomen.