Sta je op het punt om een nieuwe iPhone te bestellen? Ben je alleen op zoek naar een ander kleurtje, dan die standaard zwarte of witte uitvoering? Kies dan voor de iPhone 5c met abonnement! Dit vriendelijke, sprankelende en stijlvolle apparaat is beschikbaar in wel 5 vernieuwende kleuren, die Apple nog niet eerder heeft geproduceerd. Zoek je een 5c in het geel, groen, blauw of roze? Met de iPhone 5c zijn alle opties beschikbaar. Selecteer de kleurvariant die bij jou hoort. Ben je benieuwd naar de specificaties van de iPhone 5c? Deze wijken niet veel af van de specificaties van de iPhone 5. Wat betreft de batterij van de iPhone 5c is er wel een behoorlijke wijziging gedaan. De batterij gaat namelijk veel langer mee.

De iPhone 5c is betaalbaar

Chique en trendy zijn de visuele aspecten van de apparaten die Apple lanceert. Hierdoor hangt er vaak wel een iets duurder prijsje aan de gemiddelde iPhone kleeft. Bij de nieuwe iPhone 5c probeert de populaire smartphone ontwikkelaar echter een doelgroep te benaderen, waarvoor een iPhone doorgaans buiten het budget viel. Dit maakt de nieuwe iPhone 5c feitelijk betaalbaar voor iedereen. Dit heeft met name te maken met de behuizing van het toestel, die van een ander materiaal is gemaakt dan de iPhones zoals de consument ze kent. De ontwikkelaars van Apple die ook de iMac ontwikkeld hebben kiezen voor een ander materiaal voor de iPhone 5c. De smartphone voelt nog steeds even vertrouwd aan. Zoals we van Apple gewend zijn.

Eigenschappen van de nieuwe iPhone 5c

De iPhone 5c is gemaakt met behulp van een ander materiaal dan dat wij van de iPhone gewend zijn. Tevens is het toestel voor het eerst leverbaar in meerdere vernieuwende kleuren. De nieuwe iPhone maakt gebruik van een kleine simkaart en is qua mogelijkheden niet veel anders dan de vijfde generatie iPhone. De grootste optimalisaties zijn de standbytijd van de batterij en de nieuwe software. De nieuwe smartphone draait uiteraard ook op de nieuwe iOS7. Foto’s en filmpjes maken is ook veel leuker geworden door de vernieuwende mogelijkheden waarmee de camera is uitgebreid.

De iPhone 5c is betaalbaar en is een uitstekende oplossing als je op zoek bent naar een kleurrijke smartphone die alles in huis heeft.